BEDSTINORDJYLLAND 2020
Regler for restaurantdysten 2019-2020:
HVEM KAN DELTAGE: TILMELDING / i ædel kappestrid i 2019-2020:
Alle optagne restauranter i Den danske Spiseguide kan tilmelde sig.
Der stilles derudover 3 wild cards til rådighed for ikke optagne.
DELTAGERE skal have postnr adresser i Region Nordjylland.
LODTRÆKNING foregår nærmere aftalt dato(12 nov.2019 kl 12.00. Sted oplyses senere. Lodtrækning mellem de tilmeldte. Der er fri adgang til at overvære lodtrækningen.
1) den først udtrukne vælger hjemme eller ude bane til det fælles event.
2) Der aftales indbyrdes set up for dysten vedr antal gæster, økonomi råvarer /antal vine, pris for gæsterne etc).
3) Lokal sponsorering af råvarer er tilladt.
4) Gæstepris for indledende matcher samt semifinaler og finale fastsættes alene af de medvirkende restauranter, indtægt deles 50/50 mellem dem, råvarer er den enkelte restaurants omkostning.
Der konkurreres i følgende kategorier:
Snacks/appetizers, brød og smør
Sø, hav og grønt (alternativt FORRET)
Mark, have, skov, luften (alternativt HOVEDRET)
Ost /dessert
Uvildigt dommerpanel (Den danske Spiseguide ansvar) udpeger vinderne, der går videre til næste runde.
Dommerne bedømmer hver servering fra 0 – 5 points indenfor: Visualitet / Smag / Kreation / Vin/Mad match.
Vindere af dyster fundet ved lodtrækning mødes på torsdage i januar 2020 & torsdage i februar 2010).
Næste runde (marts 2020).
FINALE AFHOLDES PÅ NEUTRAL RESTAURANT: april/maj 2020,
OMKOSTNINGER
Praktik omkring økonomi:
Tilmelding ledsages af indbetaling af kr 500,00 ex m til administrator
i forhold til produktion af indledende materialer, logo, Website vedligeholdelse etc. konto 2750 0342 211 631 Booksforcooks c/o Bent C Forlag Aps, Ringstedvej 93, 4690 Haslev. Beløbet skal indbetales inden lodtrækning finder sted.
Pr 1 januar 2020 faktureres Turneringsbeløbet kr 3200,00 ex moms til: konto 2750 0342 211 631 Booksforcooks c/o Bent C Forlag Aps, Ringstedvej 93, 4690 Haslev.
Ved minimum 12 tilmeldinger nedsættes turneringsbeløbet til kr 2800,00 ex moms
D
Øvrig info
Dommerbordets deltagere (max 3) er u.b.
Administrator vil aktivt søge at indgå sponsoraftaler.
Der udstedes finalediplomer og samt diplomer til hele konkurrence-forløbets bedste snacks/appetizers, forret, hovedret, ost/sødt og Bedste Vin/Mad match.
Copyright:
BOOKSFORCOOKS/BENT C FORLAG ApS /BENT CHRISTENSEN
BooksforCooks/Bent C Forlag Aps * Ringstedvej 93 * 4690 Haslev