Regler for restaurantdysten 2019-2020:

HVEM KAN DELTAGE: i ædel kappestrid i 2019-2020:

Alle optagne restauranter i Den danske Spiseguide kan tilmelde sig. Der stilles derudover 3 wild cards til rådighed for ikke optagne.

DELTAGERE skal have postnr adresser i Region Nordjylland.

LODTRÆKNING mellem de tilmeldte foregår aftalt dato(12 nov.2019 kl 11.30-12.00. Sted : Tabu.

Der er fri adgang til at overvære lodtrækningen.
1) den først udtrukne vælger hjemme eller ude bane til det fælles event.
2) Der aftales indbyrdes set up for dysten vedr antal gæster, økonomi råvarer /antal vine, pris for gæsterne etc).
3) Lokal sponsorering af råvarer er tilladt.
4) Gæstepris for indledende matcher samt semifinaler og finale fastsættes alene af de medvirkende restauranter, indtægt deles 50/50 mellem dem, råvarer er den enkelte restaurants omkostning.

Der konkurreres i følgende kategorier:
– Snacks/appetizers, brød og smør
– Sø, hav og grønt (alternativt FORRET)
– Mark, have, skov, luften (alternativt HOVEDRET)
– Ost /dessert
– Betjening/servicering

Uvildigt dommerpanel (Den danske Spiseguide ansvar) udpeger vinderne, der går videre til næste runde.

Dommerpanel: Nicolaj Ronne, Claus Bauer, Torben Pedersbæk, Bent Christensen og forhåbentlig Jakob Kanne Bjerregaard, Claus Kræmmergaard.

Dommerne bedømmer hver af de 5 elementer i dysten 0 – 5 points indenfor: Visualitet / Smag / Kreation / Vin/Mad match/ Betjening/servicering
Vindere af dysterne fundet ved lodtrækning mødes på torsdage i januar 2020 & torsdage i februar 2010). Næste runde (marts 2020).

FINALE AFHOLDES PÅ NEUTRAL RESTAURANT: april/maj 2020

GO DYST